BUCURAŢI-VĂ ÎN ÎNCERCĂRI.

 

iacov-1-1-new

Încercarea poate  fi un motiv de bucurie?

Iacov  în 1:1-4 o spune clar şi răspicat: Da!

Încercarea ne produce bucurie prin garanţia pe care ne-o oferă. Garanţia că trăim o credinţă adevărată, că nu mai trăim noi ci Christos în noi, că roadele Duhului Sfânt sunt vizibile în viaţa noastră, că Dumnezeu este în controlul a tot ce ni se întâmplă şi că trecerea cu bine a oricărei încercări aduce cu sine o răsplată.

Încercarea ne produce bucurie prin rolul pe care-l joacă în viaţa noastră. Fiecare încercare ne testează credinţa, ne zdrobeşte mândria şi aroganţa, desăvârşeşte în noi Chipul lui Christos, pune în valoare calitatea credinţei noastre şi evidenţiază nivelul la care a ajuns răbdarea noastră.

Încercarea ne produce bucurie în mod deosebit  prin edificarea răbdării în viaţa noastră. În răbdare şi prin răbdare, pas cu pas, suntem formaţi şi desăvârşiţi după  Chipul  Mântuitorului, suntem  umpluţi de prezenţa Lui Dumnezeu primind putere şi resurse să croim cărări drepte în pribegia noastră pe aceste pământ.

Dacă vrei să asculţi un mesaj pe această temă te invit să accesezi linkul: https://audio.resursecrestine.ro/predici/146161/01-bucuria-in-incercare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.