30 de ani

Au trecut 30 de ani…frumoși, presărați cu bucurii dar și cu încercări.

Au trecut 30 de ani… în care am învățat să umblăm și să trăim împreună cu Domnul, experimentând realitatea exprimată de Scriptură…,,funia împletită în trei”.

Au trecut 30 de ani…în care am fost copleșiti de binecuvântări deosebite. Două fete deosebite, așezate de acum la casele lor. O lucrare încredințată de Dumnezeu, în care am învățat trei lucruri extraordinare: (1) ce înseamnă să slujești fără să te intereseze câte ore ai muncit într-o zi sau într-o lună; (2) ce înseamnă să trăiești prin credință fiecare zi; (3) cât de important este să fii credincios în cele mai mici și aparent neînsemnate lucruri.

Au trecut 30 de ani…în atelierul lui Dumnezeu. A trebuit să acceptăm că soluțiile Lui în momente de criză sunt cele mai bune. A trebuit să acceptăm că dălțile cele mai eficiente pentru creionarea caracterului nostru sunt frații și surorile noastre în Christos. A trebuit să acceptăm adesea (chiar dacă nu ne-a plăcut) că nu este cum vrem noi ci cum vrea El.

Au trecut 30 de ani …care au presărat în albumul vieții noastre multe amintiri. Lista e mult prea lungă să o așez aici. Uitându-ne la amintiri putem spune doar atât: mulțumim Doamne de tot Harul revărsat peste noi.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.